Ηλιούπολη  
2310 66 55 90 / 6987430440

Καλαμαριά  
2310 45 21 22 / 6986313162

Ώράριο: 11:30 έως 00:00

Όροι Χρήσης

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Η αποστολή της παραγγελίας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή όποιο κι αν είναι το κόστος της παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας στον εκτιμώμενο χρόνο που αναφέρεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Δεν δεχόμαστε επιστροφή της παραγγελίας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στην περίπτωση που έχετε επιλέξει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Στην περίπτωση της αντικαβολής, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο μετά από έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα που επιλέξατε, εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει εκτελεστεί ή σταλεί στη διεύθυνση που επιλέξατε.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας που θα σας το παραδώσει.

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
2.1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS
To MasterPass είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank:http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727