Ηλιούπολη  
2310 66 55 90 / 6987430440

Καλαμαριά  
2310 45 21 22 / 6986313162

Ώράριο: 11:00 έως 01:00

Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πριν από 4 χρόνια δημιουργήθηκε στο μυαλό μας η ιδέα για ένα εστιατόριο άμεσης εξυπηρέτησης, άριστης ποιότητας προϊόντων, με γνωστές αγαπημένες Ελληνικές γεύσεις μέσα σε χώρο υψηλής αισθητικής. Συνεχίζοντας και σήμερα την προσπάθεια μας με την ίδια διάθεση, αποφασίσαμε για λόγους αναγνωρισιμότητας του ονόματος μας να το μετατρέψουμε στην σημερινή του μορφή “MAsiMa”

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα στο φαγητό αναγνωρίζεται αργά ή γρήγορα. Εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα νωπά προϊόντα πιστοποιημένα με ασφάλεια τροφίμων (HACCP) και να μην κάνουμε συμβιβασμούς για να “φαινόμαστε” φτηνοί!

Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΣ

Mε στόχο να καλύψουμε τις πιο απαιτητικές γεύσεις των φίλων-πελατών μας, μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά πάνω απο 100 γευστικών προτάσεων τις οποίες χαρακτηρίζει η άριστη ποιότητα, οι διαφορετικές συνταγές και οι λογικές τιμές, δημιουργήσαμε το μενού MAsiMA .

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Η διάθεση για παροχή άψογου service, ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη και ο συνδυασμός τους με των υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής καταστημάτων μας, περιγράφουν την φιλοσοφία μας.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δημιουργήσαμε χώρους μέσα στους οποίους οι πελάτες μας θα νιώθουν όμορφα και θα χαλαρώνουν απολαμβάνοντας το φαγητό τους. Μέσα σε αυτούς τους χώρους 54 άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στην εστίαση δουλεύουν ασταμάτητα με αποκλειστικό στόχο να απολαμβάνετε καθημερινά άριστα γεύματα, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Ελληνικές πατροπαράδοτες συνταγές, Μεσογειακή διατροφή συνδυασμένη με διεθνείς τάσεις και γεύσεις γνωστές σε όλους μας, συνθέτουν το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού μας.

ΤΟ DELIVERY ΜΑΣ

Ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά δημιουργώντας μια μεγάλη ομάδα διανομέων, φτάνοντας σήμερα να εξυπηρετούμε ταχύτατα σχεδόν ολόκληρη την δυτική Θεσσαλονίκη και ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητα αν είναι οικογένειες, μεμονωμένα άτομα ή επιχειρήσεις.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ MAsiMA

Συνεχίζουμε λοιπόν ακάθεκτοι και βελτιωνόμαστε συνεχώς έχοντας όλους εσάς ‘’συνοδοιπόρους’’ σε αυτό το ταξίδι της απόλαυσης που ξεκινήσαμε μαζί σας πριν μερικά χρόνια και που σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προτίμηση που μας δείχνετε!